Ασφάλεια για τους ιμάντες Belt Guard (μόνο για καθίσματα Besafe)

Με την άριστη υποστήριξη για τους ιμάντες, το  Belt Guard κρατά το παιδί σας ασφαλές όταν ταξιδεύει μέσα σε ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου της BeSafe.

Το κλιπ της BeSafe, το Belt Guard συγκρατεί τους ιμάντες ώμων μεταξύ τους με ασφάλεια, εμποδίζοντας τους μικρούς Χουντίνι να ξεγλυστρίσουν και να βγούν από τους ιμάντες του καθίσματός τους.

18.00

Προσθήκη στα αγαπημένα Adding to wishlist Added to wishlist
SKU10020916 Category

Το κλιπ Belt Guard είναι ένα σημαντικό προιόν, αφού όλα τα παιδιά κάποια στιγμή μπαίνουν στη φάση του να δοκιμάσουν τα όρια τους και για κάποια από αυτά σημαίνει ότι θα αποκτήσουν την συνήθεια να ξεγλυστρούν από τους ιμάντες του παιδικού τους καθίσματος, ανέξάρτητα από το πόσο σφιχτά τους έχουν ρυθμίσει οι γονείς

 

belt-guard-picture

  • Ανοίγει εύκολα με μία κίνηση.
  • Μπορεί να μείνει μόνιμα πάνω στο κάθισμα, διευκολύνοντας το κούμπωμα.

Το κλιπ  BeSafe Belt Guard έχει φυσικά περάσει από τεστ σύγκρουσης σε επώνυμο ινστιτούτο ελέγχων και συμμορφώνεται με τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις του κανονισμού UN R129. Μένοντας μόνιμα επάνω στις επωμίδες , το Belt Guard διευκολύνει και απλοποιεί το κούμπωμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου της  BeSafe.

Ο πατενταρισμένος του σχεδιασμός επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο του Belt Guard με μία μόνον κίνηση και σας επιτρέπει να βγάλετε το παιδί γρήγορα από το κάθισμα σε κάθε περίπτωση.

Με όλα αυτά ,το BeSafe Belt Guard προσφέρει στους γονείς μία λειτουργική και δοκιμασμένη λύση, εξασφαλίζοντας ότι οι μικροί πιθανοί δραπέτες θα μείνουν δεμένοι με ασφάλεια στους ιμάντες του παιδικού τους καθίσματος αυτοκινήτου.

 

Τεχνικές πληροφορίες:

Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης–>

  • Εγκεκριμένο ΄συμφωνα με την οδηγία UN R129.
  • Δεν χρειάζεται να ρυθμιστεί σε ύψος καθώς το παιδί μεγαλώνει.
  • Ανοίγει κακλείνει εύκολα όταν οι ιμάντες είναι χαλαροί.
  • Συμβατό μόνον με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου της BeSafe.
  • Ελεγμένο σε τεστ σύγκρουσης.

belt-guard-photo

  •  Θέση (με φορά προς τα εμπρός): ΟΧΙ
Βάρος 8 kg
Διαστάσεις 112 × 50 × 60 cm
Χρώμα

Cloud Premium – Leaf, Haze Premium – Leaf, Night Basic, Night Premium – Leaf, Peak Mesh, Stone Basic, Stone Premium – Leaf